Forel

Ingrediënten :99% Regenboogforel (VIS)*, 1,0% rozemarijn. *Oncorhynchus mykiss, gekweekt in Denemarken, Italië en Frankrijk, kweekmethode: doorstroomsystemen, kooien. Dit product komt uit een kwekerij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de ASC-standaard voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren. www.asc-aqua.org, ASC-C-00004.

Category:

Extra informatie

Wettelijke omschrijving

Regenboogforel met rozemarijn

Ingrediënten

Ingrediënten :99% Regenboogforel (VIS)*, 1,0% rozemarijn. *Oncorhynchus mykiss, gekweekt in Denemarken, Italië en Frankrijk, kweekmethode: doorstroomsystemen, kooien. Dit product komt uit een kwekerij die onafhankelijk gecertificeerd is volgens de ASC-standaard voor verantwoord gekweekte vis, schaal- en schelpdieren. http://www.asc-aqua.org, ASC-C-00004.

Allergie informatie

Vis

Bereidingswijze

BEREIDINGSWIJZE: haal het product uit de verpakking.
BBQ/GRILL/GOURMET: Dek de aluminiumschaal af met aluminiumfolie en plaats deze op de BBQ. Gaar de vis in 18-20 minuten.
OVEN (180°C): dek de aluminiumschaal af met aluminiumfolie. Gaar de vis in 18-20 minuten in een voorverwarmde oven.
KOEKENPAN: verhit boter en/of olie en bak de vis op matige temp. in 4-6 min. goudbruin en gaar. Halverwege keren.

Voedingswaarden

Deze waarden gelden voor het niet bereide product
Voedingswaarden Per 100 GR
Energie 536 KiloJoule
Energie 128 Kilocalorie
Vet 5.877 gram
Waarvan verzadigd vet 0.898 gram
Waarvan enkelvoudig onverzadigd vet 1.039 gram
Waarvan meervoudig onverzadigd vet 3.272 gram
Koolhydraten 0.386 gram
Waarvan suikers 0 gram
Polyolen 0 gram
Zetmeel 0 gram
Vezels 0.148 gram
Eiwitten 18.287 gram
Zout 0.098 gram
Natrium 0.039 gram

Verkoop eenheden

4 x 1 stuk (+/- 150 gram)
4 x 2 stuks (+/- 300gram)