Extra informatie
| Wettelijke omschrijving | Kabeljauwfilet, ontdooid |
|---|---|
| Ingrediënten | Ingrediënten :kabeljauw (VIS) (Gadus morhua, vangstgebied Noordoost Atlantische Oceaan FAO 27 (subvangstgebied: Noorse zee, Barentszzee, Spitsbergen en Bereneiland), vangstmethode haken en lijnen, trawler. |
| Allergie informatie | Vis |
| Gebruik en bewaar instructies | Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C). |
| Bereidingswijze | BEREIDINGSWIJZE: KOEKENPAN: verhit boter en/of (olijf)olie, bloem de vis aan beide zijden en bak de kabeljauwfilet op matige temperatuur in 6-8 minuten goudbruin en gaar. Halverwege keren. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminiumfolie en stoof de vis in 15-20 minuten gaar. MAGNETRON (600W): Leg de vis in een magnetronbestendige schaal met 1 tot 2 eetlepel(s) water. Dek de schaal af en gaar de vis in circa 3 minuten. |
| Voedingswaarden | Deze waarden gelden voor het niet bereide product: |



